Consultes d’estil

Rebem moltes consultes sobre ‘looks’ de convidades per als esdeveniments especials de l’estiu o sopars amb amics en llocs més formals. Us ofereixo un parell d’opcions que em semblen més universals.

Per l’estilista i ‘fashion blogger’ Katya Muir (@katyamuir)

El primer ‘look’ està format per un vestit llarg de la marca Uterqüe, confeccionat en un teixit fluid. És un disseny de coll alt amb volta i sense mànigues. Perfecte per a un sopar formal o un esdeveniment. El completem amb una sabata platejada amb puntera negra de la mateixa marca. Com a detall interessant per completar el ‘look’, escolliria una diadema-turbant de la marca Cherubina de color negre, a joc amb les sabates, i arracades vistoses platejades de Zara. I, per últim, un ‘clutch’ de Parfois de color negre o blanc, ja que les dues opcions són perfectes.

Vestit Uterque

Vestit Uterqüe

Sabates Uterqüe

Diadema Cherubina

Arrecades Zara

Clutch Parfois

Per a les que no sou amants dels vestits llargs i busqueu un estil més versàtil i còmode, us proposo un conjunt de faldilla creuada amb tres botons i una brusa amb muscleres i mànigues bollades. Les dues peces de la marca Coosy. Completem el ‘look’ amb unes sandàlies fines i un ‘clutch’ daurat de la marca Uterqüe.

Conjunt Coosy

Clutch Uterqüe

La meva última proposta és un vestit molt fresc i original, però elegant alhora. Es tracta d’un vestit camiser entallat en cotó amb disseny de talps sobre fons blanc de la marca Purificacion Garcia. Per completar el ‘look’ ens ajudaran unes sabates vermelles i una bossa verda. Els complements ens aportaran un toc de color i frescor al conjunt.

Vestit Purificación García

Sandàlies Atelier

Bossa Zara

Recordeu que podeu enviar les vostres consultes a l’adreça electrònica donasecret@andorra.ad amb l’assumpte Consulta Katya i les publicarem en el pròxim número.