Katya Muir, assessora d’imatge i personal shopper

El món de la moda i de la imatge personal estan cada cop més a l’ordre del dia. Per aquest motiu des de Dona Secret inaugurem una nova secció de tendències a càrrec de l’assessora d’imatge, personal shopper, estilista i fashion blogger @katyamuir, que us presentem amb més detall.

Katya, què és per a tu un bon estilista?

És el que sap escoltar els seus clients i captar les seves necessitats, a mi, familiaritzar-me amb el seu estil de vida, m’ajuda a entendre’ls.

Quines funcions marquen el dia a dia d’un estilista de moda i personal shopper?

Els dies són molt diferents tot i que hi ha una rutina per buscar articles de moda, accessoris i altres pels clients. Pot ser que dediqui un dia a anar de compres amb ells o que em quedi a fer una auditoria dels seus armaris. Això segon m’encanta, sobretot el fet de desprendre’m de coses que sé que ells no utilitzaran, els hi dono idees de noves combinacions de roba, els hi faig fotos dels looks nous, així només han de mirar la foto i vestir-se sense estrès afegit. Facilitar la vida dels meus clients forma part del meu treball.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

La “ Prueba 48” !!! Consiste en guardar la compra por 48 horas para estar del todo segura si esta prenda es de tu talla, combina con el resto de tu ropa, zapatos o accesorios y te queda bien. Si en 48 horas la compra no te ha convencido es mejor devolverla a la tienda, siempre y cuando la política de la tienda te lo permite 👆Devolvéis a menudo las compras 🛍? #katyamuirstyle _________________________________ Моё правило 48! Проверено годами 😂 Заключается в том, что у вас есть 48 часов на то чтобы убедится в вашей новой покупке! Померять её как следует дома, создать пару образов с имеющимися аксессуарами и обувью. Если по истечении этого срока ваша покупка вас не убедила , мой совет, верните её в магазин!!! Даже если она была куплена онлайн и придётся заплатить за её возврат ! А вы часто возвращаете покупки 🛍?

Una publicación compartida por Katya Muir (@katyamuir) el

Això de ser estilista i personal shopper a Andorra és molt poc freqüent, no?

M’agraden els reptes, cada dia hi ha més persones que confien la seva imatge a un professional.

Parla’ns una mica sobre la secció de tendències que faràs a partir d’ara a Dona Secret.

En primer lloc vull dir que estic molt contenta d’integrar aquest equip fantàstic. Trobo genial, que existeixi una revista d’aquest estil a Andorra.

La secció es dedicarà a donar a conèixer les noves tendències i a adaptar-les a la nostra vida diària, al nostre entorn i al nostre clima de muntanya. La veritat és que sovint mirem les grans passarel·les però no sabem com adaptar-les al nostre dia a dia.

Una part de la secció estarà dedicada a les consultes, quedo a la disposició dels lectors per assessorar i resoldre qualsevol dubte que puguin tenir a l’hora vestir-se, sigui per un esdeveniment o simplement per anar a treballar. Només ho han d’enviar al correu donasecret@andorra.ad posant: Consulta Katya. Espero moltes consultes!