(+Fotos) TAG Heuer celebra l’aniversari de la seva botiga a Andorra

La boutique TAG Heuer d’Andorra la Vella va arribar als dos anys des de la seva obertura i, com no podia ser d’una altra manera, la prestigiosa firma rellotgera va organitzar una vetllada inoblidable en què el públic i els clients VIP es van apropar a les novetats i valors de la marca.

Fotos: Pablo Ledesma

Aniversari de TAG Heuer a Andorra la VellaDes del 1860, TAG Heuer ha estat a l’avantguarda de la rellotgeria suïssa, fins a convertir-se en sinònim d’innovació, precisió i valentia, valors que, amb el suport del Grup Quars, la firma ha sabut transmetre al públic del Principat d’Andorra, que el 4 de desembre passat va tenir l’oportunitat d’acompanyar la marca a escriure una pàgina més en la història de la maison, a la boutique ubicada al bell mig de l’avinguda Meritxell.

Aniversari de TAG Heuer a Andorra la VellaHan passat dos anys des de la seva flamant obertura al centre de la capital andorrana, motiu més que suficient per celebrar i compartir l’orgull d’aquesta fita amb els clients que hi han estat partícips de la història de TAG Heuer al nostre país.

Aniversari de TAG Heuer a Andorra la VellaAllà, al núm. 75 de l’avinguda més concorreguda i famosa del Principat, els convidats van ser rebuts per un espectacular Porsche 911 Carrera 4S, un recordatori més que contundent de l’estreta relació que la casa rellotgera guarda amb l’automobilisme, com a patrocinador del Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1, per exemple, però també amb el fabricant alemany Porsche, amb el qual fa tàndem en l’equip TAG Heuer Porsche Fórmula E i com a patrocinador, entre altres, de la Copa Porsche Carrera.

Aniversari de TAG Heuer a Andorra la VellaAixí, doncs, els presents no només van gaudir de l’exquisida i delicada enginyeria que dona vida a cadascunes de les peces dissenyades i creades per TAG Heuer, sinó que, de primeríssima mà, també van poder fer un repàs pel legat d’innovació, adrenalina i passió d’una marca rellotgera que ha tingut com a ambaixadors a llegendes intrèpides com ara Ayrton Senna i Steve McQueen.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

TAG Heuer celebra el seu segon aniversari a Andorra