TAMIS 2019, on es troben turisme, salut i benestar

La 3a Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut, TAMIS, va tenir lloc dissabte passat, al voltant del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, amb una completa exposició d’empreses vinculades amb la natura, la salut, els esports, la vida activa i l’alimentació saludable.

Carpa del Tamis 2019
Foto: César De Pablos

Hi van participar els 7 comuns del Principat, així com altres organitzacions que van donar vida a una jornada plena d’activitats lúdiques, formatives i esportives per a tota la família. Les expectatives van ser superades respecte a l’any passat, i el públic ho va saber agrair.

Autoritats del comú d'Escaldes-Engordany al Tamis 2019
Foto: César De Pablos

Per a començar la jornada amb bon ànim, l’equip de Monkeytrainer 22 va oferir una enèrgica sessió d’urban cycling. No hi van faltar les classes de pilates, cardio kick boxing i zumba que, sens dubte, van ser algunes de les activitats favorites dels visitants. La introducció al mindfulness, organitzada per Andorra Wellness Experience, i la xerrada sobre anàlisi bio-freqüencial, oferta per Salvador Vaamonde, van ser algunes de les presentacions que van abordar el tema del benestar integral. Ana Mauboussin va destacar pel seu toc delicat a l’hora de practicar massatges.

Sessions de mindfulness al Tamis 2019
Foto: César De Pablos

Per la seva part, l’agència … en la gloria va organitzar una sessió de ioga molt relaxant, mentre que el candy bar d’Una festa, un somriure va ser una de les parades més visitades pels nens. I si parlem de sabors, no podem oblidar les exquisides aromes de Cafè La Brasilera que, acompanyats de les delícies saludables d’Imporex Salut, van combinar perfectament per a captivar paladars curiosos. Les cireres del pastís van ser les presentacions de showcooking, a càrrec dels xefs Andrés Riestra i Pili Borra.

Pili Borra i el seu company al Tamis 2019
Foto: César De Pablos

I a més de complaure la curiositat d’un gran nombre d’adults, el TAMIS va servir de punt de trobada perquè la canalla pogués omplir de rialles i alegria el Prat del Roure. La zona de jocs tradicionals gegants es va quedar petita, davant la presència de tants nens; però aquells que hi esperaven el seu torn, van aprofitar el bon temps per a gaudir del circuit de motos elèctriques, la taula de dibuixos, els pinta cares i l’espai d’animals de granja.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Jocs Infantils al Tamis 2019
Foto: César De Pablos