Els infants van viure una experiència entre ‘Monstres’

El Teatre Comunal d’Andorra la Vella va tornar a ser escenari d’una nova representació teatral, aquesta vegada es va tractar de ‘Monstres’, una obra produïda per la Companyia Riguel.

Fotos: César De Pablos

Teatre infantil ‘Monstres’

El cicle de primavera d’espectacles infantils, iniciativa endegada pel Comú d’Andorra la Vella, va arribar a la seva fi. El passat 15 de maig, amb dues funcions a casa plena, els infants i les seves famílies van gaudir de l’espectacle ‘Monstres’, una obra de teatre encapçalada i produïda per la Companyia Riguel.

La mostra va constar d’un muntatge especial on les bruixes i monstres van guiar els espectadors a través de les seves emocions, perquè aquests poguessin ser capaços d’entendre les seves fortaleses i debilitats. La música, la dansa i una bona ambientació escènica, van ser trets claus pels quals va destacar l’obra, que va ser reconeguda amb aplaudiments de tots els presents.

‘Monstres’ posa fi a un cicle d’espectacles infantils que va començar el passat 20 de març, amb ‘Libel·lula’, de Toti Toronell, i va seguir amb ‘El secret de la detectiva Klaus’, d’Engruna Teatre.