The Health Place, un concepte comercial enfocat a la salut i el benestar

The Health Place es prepara per obrir les seves portes al mercat andorrà, pròximament, i es tracta d’un clúster comercial on la salut i el benestar tindran un espai exclusiu, a l’avinguda d’Enclar, núm. 84, de Santa Coloma.

El seu nom és una completa declaració d’intencions. Concebut com a un indret orientat a la salut i el benestar, The Health Place s’ubica a només 5 minuts dels centres administratius i comercials més importants de la capital andorrana i compta a un disseny arquitectònic molt modern, capaç d’acollir còmodament un gimnàs, una cafeteria o un restaurant, una consergeria, apartaments turístics i 100 places de pàrquing, a més dels locals comercials disponibles per a llogar en aquest indret.

The Health Place AndorraActualment, The Health Place ha obert un procés de selecció d’empreses que vulguin establir-se en aquest complex comercial, amb la sinergia com a paraula clau per oferir el millor de la salut i el benestar. El pròxim dijous, dia 31 de gener, a les 20 hores, tindrà lloc la inauguració oficial del recinte i podreu gaudir de primeríssima mà d’una experiència immersiva per conèixer tots els detalls d’un tipus de negoci innovador al Principat.

Confirma la teva assistència pel telèfon: +376 722 522