El Thyssen ofereix la millor fórmula per a degustar l’art

No és fàcil atreure més visitants en qualsevol escenari que ens puguem plantejar i molt menys quan es tracta d’art, però l’equip del Museu Carmen Thyssen Andorra ha aguditzat l’enginy i ha apostat per una nova fórmula que combina art i gastronomia, a la vegada que permet connectar més directament amb els amants de la cultura. Ahir al vespre, Guillermo Cervera, director artístic i comissari del museu, va ser l’encarregat de presentar el primer GastroArt que se celebra al Thyssen, una manera molt especial, no només d’observar, sinó també de degustar l’art de la mostra ‘Femina Feminae’.

Guillermo Cervera al gastroart del museu carmen thyssen andorra
Foto: Paula Cristina

Cervera, no només va exercir de mestre de cerimònia, també va transportar a l’afortunat grup de visitants, ja que l’aforament estava restringit a només 25 persones, a una experiència sensorial única; ja que va realitzar una explicació, gairebé personalitzada, de cadascuna de les obres que pengen al museu. Tot un luxe, que els assistents van saber valorar molt positivament, i que va cloure amb un magnífic tast i un còctel, elaborats per l’equip de restauració del Fourteen Restaurant i inspirat en l’obra puntillista “Banyistes”, del pintor francès Jean Metzinger, ambientada en un paratge exòtic.

Museu Carmen Thyssen andorra
Foto: Paula Cristina

Sens dubte, una gran experiència i una fórmula magistral per atreure més visitants, però sobretot, per poder mostrar l’art d’una manera diferent, més relaxada i força més personalitzada, segons va reconèixer Guillermo Cervera a Dona Secret, en finalitzar l’acte.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Degustació al Museu Carmen Thyssen
Foto: Paula Cristina