Torna el Vermut d’Alçada al The RoofTop Van

Aquest dissabte 30 d’abril, i al llarg de tots els dissabtes i diumenges de 12 a 20 hores, torna el Vermut d’Alçada by The RoofTop Van a Daguisa Hotels. La sisena planta del Golden Tulip Andorra Fènix Hotel 4* serà el punt de trobada on es podrà gaudir de la millor oferta gastronòmica, bon ambient i actuacions musicals en un marc incomparable amb les millors vistes d’Escaldes-Engordany.

DJ a Daguisa Hotels

La terrassa panoràmica The RoofTop Van de Daguisa Hotels es reobre amb el bon temps, una vegada l’Après Ski va finalitzar amb èxit setmanes enrere, per oferir la possibilitat d’assaborir els millors productes de vermut. A més a més, la foodtruck de la terrassa es mantindrà oberta fins a les 15 hores per afegir qualsevol altra opció de la seva variada carta amb taules, entrepans, poke bowls, hamburgueses i moltes més tapes.

Més que una terrassa de moda

The RoofTop Van és un espai de 800 mobert a clients allotjats i del Principat, amb taules i cadires de diferents mides i característiques, repartides de tal manera que formen distints ambients, protegits per un paravents amb vinils on, aprofitant les vistes panoràmiques, es marquen els principals atractius turístics d’Escaldes-Engordany.

La protagonista indiscutible, però, és una foodtruck des d’on es preparen al moment amanides, hamburgueses, entrepans i taules d’embotits i formatges d’Andorra. Una carta desenfadada que es pot acompanyar amb còctels, copes i ampolles de vi o de xampany, donat que hi ha un corner Taittinger.

Vermuts d’Alçada by The RoofTopVan:

Terrassa de la sisena planta de l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4*

c/ del Prat Gran 3-5, AD700 Escaldes-Engordany (Andorra)

Dissabtes i diumenges, de 12 a 20 hores

Daguisa Hotels

Fundada per l’empresari Nicolau Daban i Riba en 1957, Daguisa Hotels és el segon grup més important d’Andorra, amb 596 habitacions repartides en cinc hotels, situats tots ells en enclavaments estratègics: dos d’ells, en el casc urbà d’Escaldes-Engordany (Golden Tulip Andorra Fènix 4* Hotel i Tulip Inn Andorra Delfos 4* Hotel) i, en gestió, tres establiments al peu de les millors pistes d’esquí (EuroSki Mountain Resort 4* Hotel, Hôtels & Préférence Font d’Argent Canillo 4* i Hôtels & Préférence Font d’Argent Pas de la Casa 4*). La cadena hotelera té un acord d’exclusivitat amb Louvre Hotels Group per implantar les marques d’aquest grup hoteler francès a Andorra, i un acord per reconvertir el Tulip Inn Andorra Delfos 4* Hotel en el primer Hotel Radisson Andorra 4*. Més informació a daguisahotels.com