Tot a punt per gaudir de l’Alps Tour Golf a Aravell Golf

El conegut camp lleidatà acollirà el torneig Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà 2022, com a part de la present temporada de l’Alps Tour Golf. La cita es durà a terme entre els dies 16 i 18 de juny.

Fotos: César De Pablos

Roda de premsa del Alps Tour Golf a Aravell Golf

Serà un torneig especial, sense cap mena de dubte, no només pel que representa acollir un certamen esportiu tan prestigiós per primera vegada, sinó perquè aquesta fita coincideix amb el 25è aniversari d’Aravell Golf.

José Manuel Lara a la presentació de l'Alps Tour Golf

José Manuel Lara, golfista i campió dues vegades del Tour Europeu, va ser una de les persones que va fer possible la connexió entre l’Alps Tour Golf i el camp lleidatà. El també promotor oficial de l’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà va explicar que hi participaran 144 jugadors de diferents nacionalitats, entre ells, fins a 8 andorrans. Cal destacar que, de la xifra total de golfistes inscrits, 94 jugadors seran jugadors que disputen aquest tour de futures promeses de la disciplina. “És una oportunitat única per als jugadors d’Andorra perquè puguin mostrar les seves habilitats en el context europeu”, va expressar.

Roda de premsa Alps Tour Golf

Martí Alfonso, director de l’Àrea de Negoci Bancari de Crèdit Andorrà, conscient que l’economia dels Pirineus catalans i andorrans van de la mà amb l’explotació del sector turístic, veu amb bons ulls la realització d’un torneig d’aquestes característiques, ja que, a banda de promoure l’esport en aquest territori, “permet posicionar Andorra en el panorama del turisme de golf i de muntanya”.

Alps Tour Golf

L’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà repartirà un total de 40.000 euros en premis i 45.000 punts per a l’Ordre del Merit que, fins al 27 de maig, era dominada pel neerlandès Koen Kouwenaar, guanyador del Molinetto Alps Open 2022.