Tot Natura torna a celebrar un nou taller de bonsai

El passat dissabte es va tornar a celebrar un taller d’iniciació al bonsai, a les instal·lacions de Tot Natura, impartit pel Pere, especialista de l’empresa andorrana en aquesta excepcional planta. Com ja és habitual, aquests tipus de taller va creixent quant al nombre d’assistents, ja que els andorrans mostren un gran interès per la cura i tinença d’aquests arbustos.

Bonsai pere tot natura
Foto: Josep Segura

Durant la classe, el Pere va mostrar la manera més adient de conservar-los en perfectes condicions, tant ambientals, com el reg, les podes o els adobs i substrats més convenients per a poder lluir uns bonsais molt saludables. Tanmateix, Tot Natura ofereix pels amants del bonsai tot tipus d’estris especialitzats, així com els testos més adients per a cada espècie de bonsai.

Tot Natura bonsai
Foto: Josep Segura

Una vegada finalitzat el taller, els assistents van poder gaudir d’aperitius i begudes, gentilesa de Tot Natura.

Explicació bonsais
Foto: Josep Segura

Així que, si voleu gaudir dels preus més competitius, en aquest tipus de plantes o en qualsevol altre producte de l’amplíssima gamma que Tot Natura pot oferir als seus clients, no deixeu de visitar les seves instal·lacions.

Bonsai a tot natura
Foto: Josep Segura

Entre les diferents seccions, podreu trobar animals, testos lívings, peluixos i espelmes; tota mena d’objectes de decoració i plantes artificials; arbres fruiters, bonsais i llavors per a l’hort, així com eines i productes de la marca Flower; plantes naturals, estris i mecanismes o elements decoratius d’exterior i interior i, fins i tot, kits de cultiu per a tenir un hort a casa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Clients mirant bonsais a Tot Natura
Foto: Josep Segura