Nahuel Carabaña va ser el vencedor de la Cursa AnyósPark 2018

Centenars de persones van gaudir d’un dia esportiu molt agradable a la parròquia de La Massana, on el jove Nahuel Carabaña va guanyar per primera vegada la Cursa popular AnyósPark, que va tenir lloc dissabte passat, a la parròquia de la Massana.

Cursa AnyósPark 2018
Foto: Nelly Dedea

El registre aconseguit pel Nahuel va ser de 35’ 40” en la prova més llarga, de 10 quilòmetres de longitud, mentre que David Piñol (36’ 02”) i Pedro Mayoral (36’ 10”), van assolir la segona i tercera posició, respectivament.

Anna Artal al Podi de la Cursa AnyósPark 2018
Foto: Nelly Dedea

L’Anna Artal es va assegurar el primer lloc de la categoria femenina amb una marca de 44’ 04”, i va superar amb autoritat a les atletes Maria Garcia Tarrés (45’ 44”) i Eva Comas Stokes (48’ 01”), per completar el podi de guanyadores, instal·lat a la plaça de Les Fontetes.

Radouane Nour al podi
Foto: Nelly Dedea

La cursa curta, de 4 quilòmetres de longitud, pel que fa a la categoria masculina va ser molt disputada, tot i que, Radouane Nour (12’ 40”) va assolir finalment el primer lloc amb certa comoditat. Per només un segon, Kellian Castera (13’ 50”) es va penjar la medalla de plata, que li va arrebassar a Paco Pintado (13’ 51”) en un final molt disputat.

Cursa Popular Andorra AnyósPark 2018
Foto: Nelly Dedea

En categoria femenina, l’atleta més ràpida va ser la Laia Martin amb registre total de 16’ 59”. La Jessica Frau va obtenir el segon lloc; mentre que Sandra Araujo es va quedar amb el bronze.

Cursa AnyósPark 2018
Foto: Nelly Dedea

En definitiva, una gran matinal on l’esport va ser l’excusa perfecta per gaudir d’un meravellós diumenge, farcit d’activitats lúdiques, on petits i grans s’ho van passar molt bé. Entre els participants, cal destacar el ministre Jordi Cinca o l’exfutbolista Javier Saviola, així com el conseller general Carles Naudi, que van realitzar un paper molt digne.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Carles Naudi Cursa Popular AnyósPark 2018
Foto: Josep Segura