(+Fotos) Un auditori ple a vessar per veure Joan Dausà

L’Auditori Nacional d’Andorra va acollir, per primera vegada, al reconegut cantant i compositor català Joan Dausà. Després de deu anys de dedicació a la seva carrera musical, Dausà va presentar la seva gira “Jo Mai Mai. Gira 10 anys”, una passejada nostàlgica a través dels seus èxits més destacats, amb la qual no va desaprofitar l’oportunitat per a compartir la seva passió amb els fans andorrans.

Fotos: Nelly Dedea

Concert de Joan DausàVa ser una nit molt esperada per als seus seguidors, però també per a Dausà, que va interpretar aquelles cançons amb les quals va enlairar la seva carrera. Des de l’inoblidable “Jo mai mai” fins a l’animada “La gran eufòria”, amb la qual el públic va cantar i ballar amb entusiasme. Altres èxits com ara “Tot anirà bé”, “Ho tenim tot” i “Queda’t així” també van conquerir els centenars de persones presents.

Concert de Joan DausàUna de les novetats més esperades va ser la presentació de la segona part del tema “Jo mai mai”, aquesta vegada des de la mirada de la Judit. Aquesta nova cançó, plena d’emocions i esperança, va captivar a tothom i va deixar els presents amb ganes de molt més.

Concert de Joan DausàL’escenari de l’Auditori Nacional va ser l’entorn perfecte per a aquest concert tan especial. El carisma i la veu inconfusible de Joan Dausà van conquerir els assistents, que van viure una nit màgica i plena de música. Les melodies entranyables i les lletres sinceres de les seves cançons van arribar directament als cors del públic, que no va deixar de mostrar el seu suport i admiració al llarg de tota la vetllada.

Concert de Joan Dausà

En definitiva, el concert del Joan Dausà va ser un èxit rotund en la programació de la Temporada de l’Auditori Nacional d’Andorra, que enguany va comptar amb altres convidats com ara Marta Knight, Quim Salvat, Zas, Clara Peya, i Marc Parrot & Eva Armisén. A més a més, el cicle va disposar d’un espai específic per a recitals poètics que va comptar amb el beneplàcit dels andorrans.

Concert de Joan DausàLa gira ‘Jo Mai Mai. Gira 10 anys’ acabarà el 20 de gener de 2024, al Palau Sant Jordi de Barcelona, recinte que el cantant espera omplir de gom a gom.

Troba més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Concert de Joan Dausà