(+Fotos) Ultimate Body Care, el nou espai de bellesa amb l’última tecnologia del Skin Center

Perfumeria Júlia, reconeguda per la seva excel·lència en la cura personal, va celebrar el passat 18 de maig un esdeveniment molt especial; la inauguració de l’ampliació de l’espai Ultimate Body Care del Skin Center, el centre de medicina estètica i bellesa de Perfumeria Júlia a Andorra.

La vetllada va ser un gran èxit i les portes del Skin Center es van obrir al públic que va poder descobrir els nous espais i serveis, amb la presentació dels nous tractaments mèdics amb l’aparatologia d’última tecnologia que el centre acaba d’incorporar, sempre cercant les darreres innovacions. A més, es va poder gaudir de la música amb un DJ i d’un excepcional servei d’àpats a càrrec de Sauleda. La trobada va ser una ocasió especial per a enfortir els llaços amb la comunitat i agrair als presents la seva contínua confiança.

Els assistents van poder comprovar el funcionament en directe de Tanit, una de les noves tecnologies que s’han incorporat gràcies a aquesta ampliació. Tanit representa l’últim en remodelació corporal, combinant la innovadora tecnologia BIO Sphere amb cosmètica d’última generació per a esculpir el cos des de l’exterior i estimular l’organisme des de l’interior.

El tractament amb Tanit es duu a terme en dues fases i els resultats són visibles des de  la primera sessió. En primer lloc, s’aplica Shape-in 3D, que estimula la micro circulació sanguínia des de l’interior, augmentant la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic. A més, redueix la inflamació i aconsegueix una pell ferma en activar el metabolisme cel·lular dels adipòcits, alliberant els greixos i regenerant els teixits. En segon lloc, s’utilitza el Slaag Motion, que ofereix un sistema de massatge dèrmic-funcional focalitzat, tonificant el cos, eliminant el greix localitzat, combatent la cel·lulitis i generant massa muscular. Aquest últim pas es complementa amb la línia cosmètica Natural Balanç, que utilitza olis essencials i oli vegetal d’ametlles dolces per a potenciar els efectes del tractament.

Skin Center, és pioner en els serveis mèdics estètics a Andorra, sempre atent i a l’avantguarda dels nous tractament per donar resposta a les diverses necessitats dels nostres clients. Darrerament el centre també ha ampliat l’oferta de serveis amb la tècnica de micropigmentació de celles i la Neuromodulació NESA, l’última innovació en massatge esportiu. Aquesta tècnica utilitza impulsos elèctrics per a millorar el funcionament del sistema nerviós, oferint beneficis com la reducció del dolor, la recuperació muscular i el rendiment físic.

SKIN CENTER de Perfumeria Júlia Centre. Avinguda Carlemany 115. Andorra La Vella.

democrates andorra