Una black carpet per a donar la benvinguda a Black House

Familiars, amics, empresaris i altres convidats especials, van desfilar per la catifa negra de Black House, per donar l’enhorabona a l’Efra Martín, CEO d’aquesta nova immobiliària, i a la Delia Alonso i la Núria Guerra, assessores comercials. Black House va obrir les portes al bell mig de la parròquia d’Andorra la Vella, concretament al carrer Prat de la Creu, núm. 59-65.

Fotos: César De Pablos

El sector immobiliari és un dels més desenvolupats al Principat d’Andorra, per tant, és un dels més competitius. Malgrat les seves dimensions, inferiors a les de molts països del continent, Andorra és territori fèrtil per al creixement del mercat d’immobles, tant de lloguer com de venda, i això és quelcom que Black House coneix força bé. De la mà d’Efra Martín, el seu CEO, Black House va obrir les seves portes, a Andorra la Vella, per oferir un servei de qualitat a ambdues parts de l’equació: propietaris i potencials compradors o llogaters.

La joventut, el dinamisme i l’experiència en el sector, són alguns dels elements que distingeixen la proposta de valor de Black House, però quelcom que Efra Martín realça és, precisament, la transparència envers cadascuna de les parts involucrades en l’operació immobiliària. És a dir, que l’honestedat és un dels fonaments clau d’aquesta empresa. “Som intermediaris i, dins d’aquesta intermediació, ajudem a ambdues parts perquè facin la millor operació possible. Per nosaltres, els clients són ambdues parts, tant els que compren una propietat, com els propietaris que ens confien el seu pis o la seva casa perquè la puguem tramitar i vendre”, assenyala Martín.

Al costat de l’Efra Martín, hi són la Núria Guerra i la Delia Alonso, com a assessores comercials de la immobiliària, que s’encarreguen de la relació directa amb els clients i l’atenció de totes les seves necessitats relacionades amb el mercat d’immobles, des de la cerca de propietats fins al més minuciós dels tràmits administratius. Totes dues compten amb formació en el sector, per la qual cosa gaudeixen de la confiança de l’Efra Martín.

Durant la celebració de la seva inauguració, Black House va acollir tota mena de convidats que, a banda de congratular a l’equip d’agents immobiliaris, van poder conèixer, de primeríssima mà, les instal·lacions ubicades al carrer Prat de la Creu. L’establiment compta amb 110 metres quadrats de superfície i consta d’una recepció amb sala d’espera, una zona d’atenció comercial, un despatx i una sala de reunions.

——–

Quina és la clau de Black House com a immobiliària?

Quan un client ens demana trobar una propietat, a vegades mostrem una, dues, sis o deu propietats i, ocasionalment, trien les opcions menys esperades. Això ens ensenya que, per a tot, hi ha un client. Al final, la clau de la nostra immobiliària és aquesta, trobar el que el client realment necessita. Pot ser que, a vegades, un client demana impossibles, però nosaltres estem per arribar el més a prop a la seva demanda.

Què us ha animat a fer un pas tan important com aquest en un context tan complicat com és la Covid-19?

Certament hi ha un ambient d’incertesa al país, com també a França, a Espanya i a tot el món, però creiem que, per nosaltres, és important fer país i apostar per Andorra. Malgrat que no soc andorrà, em sento andorrà perquè fa molts anys que tinc la meva vida a Andorra; la meva família i els meus millors amics són aquí i, fins i tot, la meva dona és andorrana. El que vull dir és que, malgrat els moments d’incertesa i de dificultat per a molta gent, és un orgull poder crear llocs de treball.

Com avalues l’actualitat del mercat immobiliari?

Malgrat la Covid-19, penso que no ens podem parar. Hem de continuar sent responsables i protegir-nos de la pandèmia, però hem de continuar apostant pel país. A Andorra es continua construint molt i hi ha moltes immobiliàries que ho fan molt bé, per la qual cosa els clients poden tenir la certesa que a Andorra se’ls tractarà de manera correcta, neta i transparent, un fet que és molt important per a nosaltres, malgrat que aquestes empreses siguin competència directa. Si la nostra competència ho fa bé, això és bona publicitat per a tot.