Una seixantena d’estudiants de l’UDA celebren la fi dels seus estudis

En un emotiu acte realitzat a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria, 64 alumnes dels bàtxelors de Ciències de l’Educació, Infermeria, Administració d’Empreses i Informàtica, així com del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i Finances, van celebrar la finalització dels seus estudis reglats presencials.

Fotos: UDA

Durant la cerimònia, que es va recuperar després de dos anys de parèntesi, a causa de la pandèmia, els alumnes acompanyats de familiars i amics van rebre l’orla i la beca, una banda de roba que simbolitza el final d’aquest cicle de formació a la Universitat d’Andorra.

Virginia Larraz, directora del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació; i Josep Fortó, director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics; van ser els encarregats de donar la benvinguda a tots els estudiants, que van escollir un docent com a padrí de la promoció. El discurs dels estudiants va anar a càrrec dels portaveus de cada carrera, els quals van pronunciar paraules d’agraïment a la Universitat d’Andorra i als seus companys.

Els protagonistes de la jornada van repassar els moments més emotius que van viure tots plegats, durant el període de formació a la casa d’estudi, a través de diferents vídeos. En aquests es va destacar l’impacte que va produir la Covid-19 en la seva formació, ja que portaven poc més d’un semestre a l’UdA quan va esclatar la pandèmia, que els va obligar a fer les classes en format virtual.

Cal destacar que el lliurament oficial dels títols, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del pròxim curs acadèmic, previst per al dia 29 de setembre.