(+Fotos) Becier Vehicles dona la benvinguda al flamant Maserati Grecale

El concessionari Maserati de Becier Vehicles va revelar als seus clients més selectes el nou Maserati Grecale, un SUV de luxe que es pot configurar amb una potència de fins a 530 CV. Una vegada més, la marca del trident captiva el mercat andorrà amb una novetat molt esperada.

Fotos: César De Pablos

Maserati Grecale a Becier

L’any passat, el concessionari Maserati de Becier Vehicles va sorprendre els andorrans i residents amb la presentació del luxós superesportiu MC20, capaç d’oferir una potència màxima de 630cv. Però, enguany, la marca pròdiga de Mòdena va conquerir els cors dels espectadors amb un SUV de luxe, pensat per ser l’amo i senyor dels carrers del Principat i de tot Europa.

El nou Maserati Grecale està disponible en les versions GT, Modena i Trofeo. Pròximament, en Folgore

detall del motor del maserati grecale

El Maserati Grecale és el nou abanderat de la marca del trident i, amb quatre models a triar, promet elevar l’experiència de conduir per la ciutat, però també a la carretera, gràcies als 530 CV de potència màxima que ofereix en la versió Trofeo, que no només destaca per tot el poder que emana del motor Nettuno V6 dissenyat per Maserati, sinó també per l’exquisida sensació que és capaç de donar als conductors més àvids d’una experiència més esportiva.

Públic a la presentació de Maserati Grecale

Cal destacar que la versió GT, de potència màxima de 300 CV, és una opció minimalista, urbana i concebuda per als ciutadans globals que busquen un toc de contemporaneïtat marcat per una llegendària tradició. De la mateixa manera que el Grecale GT, el Grecale Modena està equipat amb un motor mild hybrid capaç de portar aquest SUV a una velocitat màxima de 240 km/h. Això sí, el nou Grecale Modena assoleix una potència màxima 10% superior a la del model GT.

Becier Vehicles fa una aposta per elevar l’experiència de conducció a la ciutat de la mà de Maserati

Maserati Grecale
Energia fulgurant

Ja és prou coneguda la passió de Maserati per innovar en la indústria automotriu, així que no és cap sorpresa que el Grecale, en un futur pròxim, transiti a la tan buscada mobilitat elèctrica.

Públic a la presentació del Maserati Grecale

Sí, tal com ho llegeixes. La marca del trident busca convertir el Grecale en el primer SUV elèctric de la seva història, amb la presentació del Grecale Folgore, una versió íntegrament fabricada a Itàlia, equipada amb una bateria de 105 kWh i les màximes prestacions perquè qualsevol conductor pugui gaudir dels més de 500 CV de potència, així com d’una velocitat màxima superior als 200 km/h. Senzillament electritzant!

Grecale
Una presentació digna de Maserati

Becier Vehicles no es va quedar curt quant a amenitats per als seus convidats més exclusius, que van assistir, el passat 30 de juny, a la presentació de l’espectacular Grecale.

Allà, a la seu de Santa Coloma, els presents van gaudir de la millor música en directe de la mà d’un DJ, així com dels deliciosos aperitius de Sauleda, però no exagerem quan diem que la bellesa del Grecale es va robar totes les mirades.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Becier Vehicles dona la benvinguda al flamant Maserati Grecale