El CAEE inaugura la mostra ‘La moda dels anys 50: imaginant el futur’

Es tracta d’una exposició que es podrà visitar fins al 24 de setembre, en la qual es podrà apreciar l’evolució de la moda dels anys 50, a través de vestits i accessoris propis d’aquella època.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany

Aquest divendres, 1 de juliol, el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany ha inaugurat l’exposició ‘La moda dels anys 50: imaginant el futur’, un recorregut històric per peces de roba femenina de mitjans del segle XX.

Exposició Moda dels anys 50

La mostra, formada per models de la Col·lecció Quinto-Tinarelli, avui ha obert al públic, oficialment, amb la presència de la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, que destaca el vincle tan estret entre la moda i el comerç com a vehicle de desenvolupament de l’economia andorrana del segle passat. És, doncs, una exposició “que vehicula el que som, una identitat”.

Activitats complementàries

Al voltant de la mostra, s’han organitzat diferents activitats paral·leles per ampliar l’experiència dels visitants:

  • 11/07, a les 19 h: Xerrada ‘Vestir amb valors. La importància de la modisteria i la roba feta a mida com a impulsora de la moda sostenible actual’. A càrrec de Mercè Miguel Millan.
  • 12/07, 16/08 i 13/09, a les 20 h i a les 22 h: Visites nocturnes de la col·lecció Quinto-Tinarelli.
  • 02/08, a les 19 h: ‘MODA en majúscules’. Càpsules de moda i còctels. A càrrec de Laura Luceño, Esther García i Joan Font Denjean.
  • 15/09, a les 19 h: Taller ‘Etiqueta en el vestir: com entendre el codi d’etiqueta. És una norma passada de moda?’. A càrrec de Mercè Miguel Millan.
  • 24/09, a les 17 h: Taller ‘The new look’. La joieria com a complement’. A càrrec de Sílvia Guillem.

Per a totes les activitats, caldrà reserva prèvia a través del telèfon 802 255 o del correu centreart@e-e.ad. Places limitades.