Unicef Andorra va celebrar una nova edició dels Encants Vintage

Una nova edició dels Encants Vintage d’Unicef Andorra va tenir lloc a l’hotel Tulip Inn Andorra – Delfos, d’Escaldes-Engordany, amb una important resposta per part del públic andorrà.

Fotos: Paula Cristina

Verònica Solsona als Encants Vintage d'Unicef AndorraEls Encants Vintage de tardor s’han convertit en tota una referència al nostre país, i no només pel que representa a l’hora de donar una segona vida a la nostra roba i accessoris, sinó també per la seva finalitat solidària, ja que els fons recaptats permetran continuar amb les diferents tasques altruistes, dutes a terme, per a millorar la qualitat de vida dels infants.

Noia comprant als Encants Vintage d'Unicef AndorraL’edició d’enguany va comptar amb la participació de Patricia Sañes, periodista, influencer i ambaixadora dels Encants Vintage, que desenvolupa un rol molt important per fer arribar els missatges d’Unicef Andorra a un públic més divers. Com a novetat, el mercat solidari va introduir una secció d’elements decoratius nadalencs, però sense deixar de banda els corners de nadons i d’home, i l’àmplia varietat de peces femenines.

Encants Vintage d'Unicef AndorraAmb la realització d’aquest mercat solidari, Unicef Andorra va aconseguir la xifra de 16.167,50 euros, que es destinaran específicament a atendre les necessitats dels nens de la República del Congo, en matèria d’accés educatiu, millora del sistema de salut i el subministrament d’aigua potable.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.