UNICEF Andorra i Nexum van fer vibrar el Prat del Roure

El jove DJ andorrà va oferir un concert a benefici d’Unicef Andorra i la seva campanya #InfantsEnElPuntDeMira, que dona suport als nens de països en conflicte.

El 28 de setembre passat, la sala gran del Prat del Roure va ser l’escenari on Nexum, un jove DJ andorrà, va protagonitzar el concert “Digues prou amb música”, a benefici de l’ONG UNICEF Andorra. L’espectacle va servir, en primer lloc, per recaptar fons per a la campanya #InfantsEnElPuntDeMira, i per a crear consciència sobre les vicissituds que pateixen els nens en territoris conflictius, com ara la República del Congo, Síria o Iemen.

Concert Unicef Nexum
Foto: Nelly Dedea

Tal com denuncia UNICEF Andorra, els infants s’han convertit en objectius del front de batalla dels països devastats per la guerra, i s’estima que un de cada quatre nens viu en països afectats per un conflicte o un desastre. Aquesta és una realitat que, tant l’ONG com l’artista, han volgut canviar amb aquest concert solidari. Sens dubte, el binomi va saber transmetre el seu missatge solidari i de consciència a un públic entregat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic al Concert de Nexum
Foto: Nelly Dedea