El Museu Thyssen presenta un col·lecció inspirada en els “Influencers”

Trini Marín, Carmen Thyssen i Sílvia Riva
Foto: Natalia Muntané

El Museu Carmen Thyssen Andorra, després de l’èxit assolit per l’exposició “FEMINA FEMINAE. Las Musas y La Coleccionista. De Piazzetta a Delaunay”, va presentar una nova col·lecció artística; es tracta d’Influencers en el arte. De Van Goyen al “Pop Art”, que romandrà oberta al públic fins al 06 de setembre de 2020.

La nova exposició tindrà lloc fins a setembre de 2020 i acull un total de 27 obres, 3 escultures incloses, que, malgrat ser d’èpoques i corrents diferents, s’entrellacen pel caràcter dels artistes

L’exposició busca retre tribut a tots aquells artistes que, pel seu caràcter i potencial influenciador, van transcendir les fronteres de l’art i la societat, com va ser el cas del cèlebre paisatgista barroc neerlandès, Jan Josefsz Van Goyen, o de l’escultor francès Auguste Rodin, considerat el pare de la cultura moderna.

Convidats a l'exposició del Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Natalia Muntané

L’acte de presentació oficial a la premsa va comptar amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i de Guillermo Cervera, director artístic del museu, que van aprofitar el moment per a desvetllar els nous dispositius d’audioguia i la possibilitat de reproduir contingut a través de comandaments tàctils.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Galeria del Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Natalia Muntané