Unicef llança una nova edició dels “Encants Vintatge”

Donar-li una segona vida a la roba i els objectes que no utilitzem, aquest va ser l’objectiu de la nova edició del mercat solidari “els Encants Vintatge” que Unicef Andorra va inaugurar, el passat 17 d’octubre, a la quarta planta de Caldea.

Durant la inauguració, que també va comptar amb la presència de la influencer i Ambaixadora dels Encants Vintage, Patricia Sañes, i la cònsol major de la parròquia escaldenca, Rosa Gili;  la presidenta de l’ONG, Laura Álvarez, va explicar que, enguany, el mercat  va comptar amb més gènere i productes que a les darreres edicions i, a més a més, es van sumar alguns articles de decoració i un espai especial amb objectes de Nadal.

Álvarez, també va destacar que gràcies a la bona acollida de les darreres edicions, enguany molta més gent, tant particulars com a empreses,  va tenir la voluntat de “de donar una segona vida a la roba que ja han portat alguna vegada”.  En aquest sentit, la influencer, Patricia Sañes, va explicar que la seva idea “és aportar més volum a aquest espai perquè la gent s’animi i compri”. A més, va insistir que cal fer un consum cada vegada més responsable de la moda.

Durant la presentació, la presidenta de l’ONG també va aprofitar l’oportunitat per agrair al comú d’Escaldes-Engordany que va cedir el local perquè l’entitat pugui tirar endavant aquesta nova edició. Per la seva banda, Rosa Gili, va afirmar que el comú “està molt content de poder participar en una causa solidària com aquesta” i a més, del fet que Unicef pugui ocupar aquest espai que es trobava buit fins al moment, “esperem que funcioni molt bé i que Unicef pugui recaptar molts diners.

Si bé el mercat va estar obert, del 17 al 19 d’octubre, Unicef tindrà les portes obertes tot l’any per continuar amb la venda dels productes disponibles que hi ha a la botiga. Amb aquesta iniciativa, Unicef té el propòsit de recaptar al voltant de 15.000 euros, que aniran destinats a crear una xarxa d’ajuda per a famílies i infants de Zàmbia.