UNICEF llança la campanya solidària #RegalaFutur

Al carrer Prat de la Creu, núm. 15, el Comitè Nacional d’Andorra d’UNICEF, ha presentat la campanya #RegalaFutur. Durant l’acte, l’organització ha revelat una de les instal·lacions de publicitat exterior que servirà per reforçar la comunicació de la iniciativa solidària.

Fotos: Noelia Farias

Per al 2021, UNICEF Andorra s’ha traçat com a propòsit posar en relleu la urgència de donar atenció als infants, especialment en temes tan sensibles com la seva salut, educació i alimentació. És per aquesta raó que l’organització ha presentat la campanya #RegalaFutur.

Enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 606, la persona que s’animi a col·laborar estarà fent un donatiu d’1 euro per missatge, que és equivalent a 6 vacunes contra el tètanus en nadons, a 3 sobres d’aliment terapèutic o a 39 sobres de suplements de micronutrients. És així, doncs, com UNICEF Andorra apel·la a la solidaritat dels ciutadans per poder contribuir als programes d’emergència humanitària, duts a terme per l’organització.

Regals que salven vides

A la ciutat danesa de Copenhaguen, hi és el magatzem d’UNICEF, on s’apleguen més de 5.000 regals diferents, que permeten millorar la qualitat dels infants, siguin on siguin.

En format de capses, els kits d’emergència proposats per UNICEF variaran periòdicament, en funció de les necessitats dels infants. Essent la crisi de la Covid-19 un dels escenaris més urgents, s’han preparat capses específiques que contenen sabó, guants, mascaretes i altres elements de protecció, però això no és impediment perquè cada persona pugui col·laborar amb elements de la seva preferència com ara pastilles potabilitzadores d’aigua, material escolar, entre d’altres, a través de www.unicef.ad.