Unicef posa a la venda nous productes solidaris

Es tracta d’una mini col·lecció de productes solidaris, que estan fets amb materials sostenibles com ara cotó orgànic, cartró reciclat, bambú o fibra de blat de moro, i van des de la tassa a la bossa passant pels bolígrafs i la llibreta.  Els preus van des dels 2 € dels bolígrafs fins als 10 €  de la tassa.

Fotos: Unicef Andorra

Enguany, el Comitè d’Unicef Andorra ha apostat pels materials sostenibles, en aquesta nova col·lecció, que destaca pel seu compromís amb el medi ambient. Cal tenir en compte que l’impacte de la crisi climàtica és una amenaça creixent per als infants, a Andorra i a arreu del món.

Els nous productes es poden adquirir personalment, al Comitè d’Unicef Andorra, al carrer Prat de La Creu, 59-65, Esc. B 4t A, a les Botigues del Fener, situada al carrer Na Maria Pla i oberta els dimarts, de 16 a 20 hores, o accedint a la pàgina web unicef.ad/botiga. Tots els beneficis es destinaran als projectes que el Comitè d’Andorra té actualment en marxa al Bhutan, a la República Centreafricana i a Zàmbia.