Unicef Andorra i el Carmen Thyssen organitzen un mural col·lectiu pel Dia Mundial de la Infància

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Infància i sota el lema, Reimaginem un futur per i amb els infants, el Museu Carmen Thyssen Andorra, amic d’Unicef, organitza un mural col·lectiu obert a tothom. L’activitat es durà a terme del divendres 20 al diumenge 22 de novembre, i hi poden participar totes les persones interessades sense límit d’edat.  

Segons explica Marta Alberch, directora del Comitè d’Unicef Andorra, “Per reimaginar un món més igualitari, just i sostenible, la comunitat global ha d’escoltar i treballar al costat dels nens i nenes. És important aquest dia per posar sobre la taula la importància de tenir en compte  les seves solucions sobre temes com l’educació, l’ocupació i la salut mental que els afecten directament. Sense ells i elles no podrem construir un futur millor. I que el Museu s’hi afegeixi és un gran pas per fer arribar aquest missatge  a més persones d’una manera més participativa i lúdica”.

El Museu s’adhereix  d’aquesta manera, a la crida #GoBlue i convida els visitants a deixar un missatge i a omplir la performance amb objectes de color blau, símbol d’aquesta reivindicació col·lectiva. L’equipament posarà a disposició dels interessats, tota mena de materials artístics, com papers, cartolines, cordills, adhesius o feltre, tot i que es convida a que les persones que s’apropin, aportin els seus propis objectes de color blau per incorporar-los al mural i aconseguir un resultat de col·laboració única de creativitat i solidaritat.

L’evolució i el resultat de l’obra col·lectiva serà compartit a les xarxes socials del Museu @cthyssenandorra i d’Unicef Andorra @unicefand, sota el hastag #GoBlue i #diamundialdelainfància.

Per participar a l’activitat gratuïta, recordem que l’horari d’obertura és divendres d’11 a 18 h, dissabte d’11 a 20 h i diumenge d’11 a 14 h.