El Museu Carmen Thyssen Andorra organitza el plein air per la discapacitat

El Museu Carmen Thyssen Andorra organitza el PLEIN AIR PER LA DISCAPACITAT els dies 7 i 8 de novembre, amb motiu de la cinquena edició del Concurs d’obra gràfica per al disseny de la tassa commemorativa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat organitzat en col·laboració amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. 

Segons Raquel Begueria, encarregada de l’àrea de producció i comunicació del museu, “L’objectiu principal és que el públic familiar pugui participar en una activitat artística i alhora transmetre un poderós missatge de sensibilització i inclusió”.

El museu posarà a disposició dels interessats tot el material necessari (làmines, retoladors, pintura al gouache, llapis de colors o ceres) i l’activitat es durà a terme a l’espai EduCarmen amb aforament limitat a 6 persones per sessió. L’activitat és oberta a totes les edats i especialment al públic familiar, i podran escollir entre els horaris següents: el dissabte 7 de novembre a les 11.15 h, 12.30 h, 16 h, 17.15 h i 18.30 h i el diumenge 8 de novembre a les 11.15 h i a les 12.30 h. Totes les làmines participants formaran part del concurs que finalitzarà el 13 de novembre. L’obra gràfica premiada serà reproduïda en la tassa commemorativa i comercialitzada a la botiga del museu.

Cal fer reserva prèvia de plaça a través del correu electrònic reserves@mcta.ad o trucant al telèfon +376 800 800.

L’activitat és gratuïta, sense límit d’edat i l’aforament és restringit d’acord amb les mesures Covid-19.