Els millors vins i la gastronomia de més qualitat en un espai encara més confortable

Marquet Gourmeterie es reinventa i renova la segona planta del restaurant, ubicat a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, per oferir als seus clients un millor servei amb un espai més confortable. Tanmateix, el prestigiós establiment andorrà, va presentar la nova carta d’hivern, la qual disposa dels clàssics que sempre han delectat els clients, així com algunes novetats de temporada.

Fotos: Noelia Farias

Després de gairebé un mes de treball, el 18 de novembre passat, la família Marquet va fer la reobertura de la segona planta del restaurant i ho va celebrar amb un exquisit aperitiu, que va comptar amb els productes més emblemàtics del restaurant, així com tambè amb la presència de familiars i amics, els quals van poder contemplar, de primera mà, aquest innovador espai, totalment renovat.

L’Amalia Marquet explica que la reforma s’ha fet amb el propòsit de refrescar la imatge del restaurant, aprofitant que s’havia de canviar el terra de la segona planta, el qual es va mantenir de manera original des de l’obertura de l’establiment, ara fa 17 anys. Amb el canvi d’imatge, també es va renovar el mobiliari, tot pensant acollir als clients en un espai més confortable, i continuar sent un restaurant de referència al Principat, pel que fa a productes gurmet, vins, i qualitat de servei.  “És un canvi que tenia moltes ganes de fer i, gràcies al suport de la meva família, l’he pogut tirar endavant, va assenyalar la propietària.

Pel que fa a l’acollida del nou espai, l’Amalia va explicar que “els primers comentaris que vaig rebre van ser molt positius, la gent em va dir que sembla un espai més calorós i més modern. Per això, espero que la gent, a partir d’ara, pugui gaudir d’aquest nou espai del restaurant com nosaltres també el gaudirem treballant aquí”.

Nova carta d’hivern

Amb l’arribada de la nova temporada, el restaurant ha presentat la nova carta d’hivern, la qual disposa dels plats més clàssics i també d’algunes novetats, amb els productes de temporada. “Aquesta carta conté els plats i postres clàssics, però fets al nostre estil com ara el Bœuf bourguignon, el tiramisú i la tarta tatin, perquè al Marquet tenim la voluntat de posar de moda els clàssics de tota la vida, va afegir la propietària.