Unida, una aliança estratègica per la prevenció de riscos laborals

L’aliança estratègica entre dues empreses líders en prevenció de riscos laborals, Assegurprevenció i Principat Qualitat i Prevenció, ha derivat en la creació d’Unida, Qualitat i Prevenció.

L’acte de presentació en societat, celebrat a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, va tenir com a protagonista el conseller delegat de la nova societat, Josep Maria Comes, que va lloar aquesta aliança, que fa que Unida esdevingui líder del sector al Principat, amb un 50% del mercat.

Unida Josep Maria ComesDesprés de la presentació, va tenir lloc la conferència “La prevenció de riscos laborals com a eina de motivació d’un equip”, impartida per Joan Vicenç Duran Llàcer, professional del món industrial amb més de 40 anys d’experiència, expert en seguretat i en motivació de persones.

Unida AssegurancesSegons va explicar Josep Maria Comes, un dels eixos de treball de la nova empresa serà la motivació dels empleats, perquè si els treballadors estan ben mentalitzat sobre la qüestió dels riscos es millora de manera considerable el rendiment de l’empresa. La intenció d’Unida és organitzar cursos en línia perquè els treballadors puguin formar-se i informar-se còmodament. D’altra banda, Comes va incidir en què Andorra ha d’estar preparada per anar més enllà en les revisions mèdiques i s’han de realitzar estudis epidemiològics i així maximitzar la salut en els centres empresarials.