Nadal a Escaldes-Engordany, tot un sostre de llums

Aquestes festes, l’avinguda Carlemany, a Escaldes-Engordany, ha canviat el seu aspecte habitual i s’ha vestit amb un veritable sostre de llums, una il·luminació singular que li ha donat un caire festiu i molt nadalenc.

Entre el carrer de la Unió i el de la Constitució, el cel estrellat ha baixat a l’alçada dels edificis a Escaldes-Engordany. La zona baixa de Vivand ha estrenat aquest any un sostre de llums de 300 metres lineals, tota una il·luminació singular, en paraules de la cònsol major, Trini Marín, que va explicar que havien llogat la instal·lació per una durada de tres anys.

Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

D’altra banda, a la plaça Coprínceps, també hi ha nombrosos objectes de decoració nadalenca i un arbre de 12 metres d’alçada, i a l’encreuament de l’avinguda Carlemany amb el carrer de les Escoles, a l’alçada de la plaça Santa Anna, hi ha un túnel de llum i els ninots de Disney.

Més d’un centenar de persones van acudir a l’encesa d’aquest enllumenat espectacular, que van engegar les autoritats comunals, el cap de Govern, el síndic general, i els ministres d’Afers Socials, Medi Ambient i de Funció Pública. Per acabar la festa, a la plaça Coprínceps, es va repartir xocolata calenta i vi per a tothom.

Festes Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

democrates 2023