El Vall Banc FC Santa Coloma va presentar les noves equipacions

La botiga Kilvil d’Escaldes-Engordany, va acollir l’acte de presentació de les dues noves equipacions del Vall Banc FC Santa Coloma, en presència de representants del club i de Viladomat Esports, així com dels jugadors de l’equip.

Aquesta temporada, Vall Banc i el primer equip del FC Santa Coloma van arribar a un acord mitjançant el qual el club passava a nomenar-se Vall Banc FC Santa Coloma. Aquest equip, també compta amb la col·laboració de Viladomat Esports i precisament va ser a una de les botigues del grup, la Kilvil de Vivand, que es va celebrar l’acte oficial de presentació de les noves equipacions.

Els jugadors del Vall Banc van ser presents a l’esdeveniment, que va comptar amb la presència del jugador Joan Capdevila, campió del món amb la selecció espanyola de futbol i exjugador del club, que no va voler faltar a la cita, ja que l’ocasió era molt especial i va rememorar el seu últim partit en actiu amb la samarreta que, a partir d’ahir, ja es pot adquirir en la botiga especialitzada en articles per al futbol de Viladomat Active-Kilvil. Aquest espai està pensat per satisfer el públic jove i els esportistes més radicals del món del snowboard, del mountainbike i de l’esport en general, amb les millors marques del mercat.

Cal destacar que el Vall Banc FC Santa Coloma ha començat amb força la nova temporada, després d’haver guanyat la quarta lliga consecutiva. Aquest any han reforçat la plantilla amb noves incorporacions.