Nou supermercat Caprabo Fresh a Andorra

El 22 de novembre passat es va inaugurar el nou supermercat Caprabo Fresh, que està gestionat pel grup CCA (Centre Comercial Andorrà) i s’ubica al carrer Prat de la Creu 46, d’Andorra la Vella, on estava situat l’antic Mr. Bricolage.

Aquest nou establiment dóna resposta a les inquietuds d’un client exigent, reflexiu i modern, que valora la qualitat i la frescor dels productes, que és sensible a l’alimentació saludable, que aprecia les novetats de producte i servei professional, i que, a més, no disposa de gaire temps per fer la seva compra diària.

La botiga ofereix una varietat d’oferta per metre quadrat com pocs supermercats, amb més de 12.000 referències, amb un especial focus en el producte fresc. Compta amb una gran representació de les marques pròpies Eroski (Sannia, Seleqtia, Natur o Belle), i disposa d’interessants novetats dins del sector, com són l’autopesatge a la secció de fruiteria, una àmplia gamma take-away amb màquina de suc espremut al moment, cafè, entrepans i amanides, tot llest per consumir.

Aquest Caprabo Fresh comptarà amb tot el model comercial i de màrqueting de la matriu i oferirà totes les avantatges del Club Caprabo a través de la targeta de fidelització, catàlegs amb periodicitat mensual, servei d’entrega a domicili, caixes ràpides i aparcament gratuït pels clients.

La botiga s’ha dissenyat complint amb les actuals exigències en matèria d’estalvi energètic, amb el que s’aconsegueix un important reducció en l’impacte sobre el medi ambient.

Aquest és el quart establiment d’alimentació del Grup CCA (Super U, U express, Caprabo Illa Carlemany i Caprabo Fresh), amb el que arriba a més de 5.000 m2 de superfície de distribució d’alimentació al Principat d’Andorra.

A l’acte, hi van assistir diferents representants de l’àmbit polític i empresarial del país, entre els quals destaquen la cònsol major d’Andorra la vella, Conxita Marsol, que va ser l’encarregada de tallar la cinta; el cònsol menor de la capital, Marc Pons; la subsíndica general, Mònica Bonell i Manel Cerqueda, entre altres personalitats.