Verisure va celebrar el seu sopar d’empresa amb molta expectativa

Verisure, l’empresa líder en sistemes de seguretat al Principat d’Andorra, va celebrar el seu sopar d’empresa al restaurant Mama Maria, amb la mirada posada en els reptes de l’any 2020.

Fotos: Nelly Dedea

Adrian Federighi de VerisureAmb motiu de les festivitats nadalenques, Verisure va compartir el tradicional sopar d’empresa amb els treballadors de la seva seu a Andorra, en un càlid i agradable ambient ple de germanor i expectativa, ja que per a l’any 2020, l’empresa de seguretat prevé un bon panorama per al seu segment.

Brindis de VerisureVerisure és una empresa multinacional que forma part del grup Securitas Direct, i compta amb una cartera de més d’1 milió i mig de clients a diferents països d’Europa i Sud-amèrica. Ofereix tota mena de dispositius perquè la teva seguretat i la de la teva llar estigui garantida, amb el suport d’una central receptora d’alarmes que controla i gestiona una eventual intrusió.

Prestacions de VerisureVerisure, igualment, comercialitza el kit Verisure Smart Alarm, que consta de panells de control, lectors de claus, sensors de moviment, detector d’apertura de portes, sirena d’alta potència i cartells dissuasius. Tots aquests elements estan pensats i dissenyats perquè l’usuari gaudeixi de tota la fiabilitat i seguretat possibles.

Amb l’app My Verisure, el propietari es pot connectar, desconnectar i revisar l’estatus de la seva alarma, demanar fotos, saber qui entra o surt de l’immoble i, fins i tot, controlar la domòtica. Les prestacions són molt variades i fàcils d’entendre. I si el requereix el client, els experts de Verisure visitaran la llar o negoci per crear un projecte complet de seguretat que permeti millorar la verificació dels salts d’alarma i optimitzar la invenció de les forces de seguretat.