Els Serradells va acollir la 4a Trobada de Gimnàstica per la Marató de TV3

L’activitat organitzada pel Club Rítmica Serradells va aconseguir recaptar 1.200 euros, que es van destinar a la popular Marató de TV3, per a lluitar contra les malalties minoritàries.

Fotos: Nelly Dedea

Marató de TV3 gimnàstica rítmicaSi d’alguna cosa no hi ha cap dubte, és del caràcter solidari, tant d’andorrans com dels residents, quan el cas ho mereix, no dubten a donar un cop de mà en benefici de les causes més lloables. Un bon exemple va ser el Festival de Nadal del Club Rítmica Serradells, en el marc de la 4a Trobada de Gimnàstica, organitzat en benefici de la Marató de TV3.

Marató de TV3 al Centre Esportiu dels SerradellsL’esdeveniment es va dur a terme al Centre Esportiu dels Serradells, d’Andorra la Vella, i va comptar amb la participació de diverses agrupacions de gimnàstica rítmica i similars, com ara Club Rítmica Serradells, Rítmica GAEE, FC Rítmica Ordino, Soul Dance, SAE Sant Julià, Club Heura, Líquid Dansa, Zumba 9fitness i la Federació Andorrana de Gimnàstica, que van mostrar les seves habilitats dansaires i de coordinació sobre l’escenari. La Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany també hi va participar, amb un número de ball en línia.

Equip del CRS a la Marató de TV3La recaptació total va ser de 1.200 euros, que es van destinar íntegrament a la Marató de TV3, gràcies a la col·laboració conjunta dels diferents grups de ball participants i l’aportació d’empreses privades i altres institucions, com ara Caldea, Comú d’Andorra la Vella, FEDA, Centre Esportiu d’Ordino, Caves Manacor, Guarderia Canina Amic-Gos, Pyrénées Andorra, Perfumeria Júlia, Grandvalira, Escola de Teatre Entreacte, Despatx d’Arquitectura Carles Puig, McDonald’s, Banc Sabadell, Federació Andorrana de Futbol, Hotel Plaza, Podoactiva, Viamoda, Crèdit Andorrà, Estima la Teva Imatge, Llorenç Miquel Assegurances, Foto Imatge i el Centre Esportiu Serradells, que van donar tota mena d’obsequis als afortunats assistents.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Ballada per la Marató de TV3