300 persones a la Festa de Nadal de la gent gran d’Andorra la Vella

Un nombrós públic es va aplegar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, entre ball i rialles, amb motiu de la campanya solidària “Cap infant sense joguina”, impulsada per la Ràdio i Televisió d’Andorra.

Fotos: Dona Secret / Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Ballada de la Gent Gran d'Andorra la VellaDurant el mes de desembre són moltes les campanyes solidàries que s’activen al nostre país, per tal d’apropar una mà amiga a les persones que més ho necessiten. Enguany, com ja és tradició, es va celebrar el ball de la Festa de Nadal de la Gent Gran d’Andorra la Vella, que va aconseguir recaptar més de 800 euros perquè cap nen passés les festes sense rebre una joguina.

Jaume Puig de la Penya BlaugranaAmb el suport de la Penya Blaugrana i la participació de l’Associació de la Gent Gran d’Andorra la Vella, va ser possible la realització d’aquest esdeveniment, on van participar la cònsol major, Conxita Marsol, Carles Areny, conseller de Social del Comú d’Andorra la Vella i Jaume Puig, president de l’entitat blaugrana. Durant la vetllada, es va retre homenatge al Josep Visa, un dels impulsors de l’abans esmentada associació, que va morir el passat mes de desembre.

En cloure l’activitat, es van sortejar tres pernils entre els assistents, que mai no van desaprofitar l’oportunitat per a gaudir d’un agradable moment de ball, germanor i goig.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Conxita Marsol