El VPC s’enfrontarà al Barça Rugby Blau en la final de la Divisió d’Honor Catalana

El conjunt andorrà va aconseguir el passi a la gran final després de derrotar contundentment el Químic ER, a Prada de Moles, el passat 25 de març, en una festa esportiva que no va decebre els espectadors del país que s’hi van poder donar cita.

Fotos: Paula Cristina

VPC Andorra Rugby XVDes de les 16.00 hores d’aquell dissabte, els amics del VPC Andorra Rugby XV i diferents patrocinadors van coincidir a Prada de Moles, Encamp, amb motiu d’una semifinal que va sortir de forma rodona per als nacionals, ja que van vèncer, amb molta autoritat, a un Químic ER que va quedar completament anul·lat pel poder i l’empenta dels jugadors del VPC.

VPC Andorra Rugby XVAmb 20 punts de Gregor Mcneish, el club local es va alçar amb un impressionant marcador final de 47-8, una victòria remarcable si es té en consideració que, uns dies abans, concretament el 4 de març, el VPC havia caigut per 12-10 contra el mateix rival, però a La Teixonera.

VPC Andorra Rugby XVAmb el passi a la final completament assegurat, els de Dani Raya s’enfrontaran al Barça Rugby Blau, a les 16 hores del pròxim dissabte, l’1 d’abril, a la Foixarda, després que els blaugranes superessin 29-19 el CEU.

VPC Andorra Rugby XVSuport de la comunitat

En tractar-se d’una cita molt especial, en què hi havia tantes probabilitats de veure el VPC accedir a la gran final de la Divisió d’Honor Catalana, els directius del club van convidar la comunitat del rugbi, amics de l’staff tècnis i dels jugadors, així com els patrocinadors, a gaudir d’una tarda memorable per als amants d’aquest esport a Andorra. Hi van ser presents, com no podia ser d’una altra manera, Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports en funcions, acompanyada del secretari d’Estat d’Esports en funcions, Justo Ruiz. També hi van acudir Albert Mora, director del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, i Marianela Vila Aristot, presidenta.

VPC Andorra Rugby XVDes del si del VPC esperen amb il·lusió portar l’anhelat títol de la Divisió d’Honor Catalana al Principat, una fita que, sens dubte, veuen molt a l’abast.