Sant Julià de Lòria engega la primera edició de ‘Temps de Jardí’

Tot coincidint amb l’arribada de la primavera, el comú lauredià posa en marxa ‘Temps de Jardí’, un nou cicle d’activitats creatives amb espectacles infantils destinats a nens i nenes a partir dels 4 anys.

La iniciativa integra quatre propostes, que tindran lloc des del 24 de març fins al 16 de juny. A dos quart de sis de la tarda, els divendres de cada mes, els infants, a la sortida de l’escola, podran participar dels diferents tallers i espectacles, oferts de manera totalment gratuïta. Als tallers, que tindran una extensió aproximada de dues hores, podran prendre part una quarantena de petits, mentre que als espectacles, que tindran una durada de 60 minuts, l’aforament es limitarà en arribar els 50 o 60 espectadors.

El passat 24 de març va tenir lloc el primer taller del cicle, en el qual les nenes i nens van aprendre a decorar el seu propi test, que després es van poder emportar a casa amb la llavor per poder sembrar les seves flors. L’activitat va ser tot un èxit i prop d’una quarantena d’infants van participar de l’activitat, que es va fer a l’interior de la biblioteca a causa del mal temps.

El pròxim divendres 28 d’abril, la companyia Teatrino Dei Piedi oferirà l’espectacle ‘Vet aquí una vegada hi havia… dos peus!’, mentre que el 26 de maig, el dia abans de Canòlich, tot coincidint amb els 800 anys de la trobada de la Mare de Déu, es farà un taller de creació de la Capella de Canòlich amb porexpan. La cloenda del cicle serà el 16 de juny amb l’espectacle ‘Sant Julià té màgia’, a càrrec de Joaquin Matas.