Women Empowerment Events: perquè totes les dones mereixen ser vistes

En el marc de l’exposició Barbie i el cinema, en el 60è aniversari de la cèlebre nina i amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany, l’empresa Meet & Experience va presentar el Women Empowerment Events, per mostrar a les dones com ser úniques, autèntiques en salut i aparença, i com poder viure un estil de vida conscient, d’una manera elegant i pura, així com sentir-se millor amb si mateixes.

Desfilada Desfilada cultural del Women Empowerment Event
Foto: César De Pablos

Per celebrar l’arribada de la primavera i en el marc de l’exposició Barbie i el cinema, Meet & Experience, una empresa dissenyada per dones i pensada per a dones, va oferir una mostra prèvia gratuïta del gran esdeveniment que tenen previst dur a terme el pròxim mes d’octubre, en l’àmbit del Women Empowerment Events. Va comptar amb el suport i la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany, de Pure Smart Stylish, de Lola Antoine i de BMB Management, així com d’altres participants dels sectors de la moda, la cosmètica i la salut, en una vetllada enfocada a compartir mètodes per millorar la bellesa, la salut i l’autoestima.

Organitzadores del Desfilada cultural del Women Empowerment Event
Foto: Paula Cristina

Els diferents participants en aquesta vetllada van ser, en els àmbits de la moda, la bellesa i la cosmètica, Lola Antoine, Rey Shoes i Pocions de Lluna Nova. L’assessorament d’imatge i d’estil personal va anar a càrrec de Pure Smart Stylish. Les explicacions sobre els aliments ecològics va ser tasca de The Place. Els consells saludables, de fitness i mindfulness, van venir de la mà de Santé Room, Kuida’t i Marta Rosinach.

Karol de la marca Kuida't al Desfilada cultural del Women Empowerment Event
Foto: Paula Cristina

Els balls van ser dirigits per Kizomba Andorra, mentre que la gestió de l’esdeveniment va ser obra de BMB Management. El públic va poder escoltar, mirar, provar, tastar i intercanviar, opinions i experiències, en un ambient distès i agradable.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ball de Kizomba al Desfilada cultural del Women Empowerment Event
Foto: César De Pablos