Centre Comercial Andorrà llança una nova app

Es tracta de CCA Fidelia, l’app que digitalitza la targeta de fidelització de Centre Comercial Andorrà i que integra tots els beneficis de la targeta Fidelia física. A més a més, els clients podran gaudir d’altres avantatges i serveis personalitzats.

Fotos: CCA

Centre Comercial Andorrà continua aprofundint en el procés de digitalització i presenta la versió per a smartphones de la targeta Fidelia, a través d’una app que es podrà descarregar des de Google Play i Apple Store o des del web www.cca.ad/promo/app.

CCA Fidelia del Centre Comercial Andorrà

CCA Fidelia, nom amb el qual s’identifica la nova aplicació llançada per Centre Comercial Andorrà, comptarà amb tots els beneficis de la targeta física, com ara descomptes en productes seleccionats, gratuïtat en el servei a domicili, pagar a final de mes i finançar les compres a sis mesos. Però, a aquests avantatges, se’ls hi afegeixen la possibilitat de guardar i consultar una còpia digital dels tiquets de compra, visualitzar els catàlegs comercials i fer compres online.

Centre Comercial Andorrà

Cal destacar que la targeta digital no deixa obsoleta la targeta física, que es podrà continuar fent servir al Centre Comercial Andorrà, Super U, Muy Mucho, Foot on Mars, Parfois, Natturals, el supermercat U Express, a Encamp, o el centre de ferreteria i bricolatge Mr. Bricolage.

Centre Comercial Andorrà
Promoció de llançament

Amb motiu del llançament de l’app, les primeres descàrregues gaudiran d’un 5% de bonificació en les compres als supermercats Super U, a Andorra la Vella, i U Express, a Encamp.

Per qui ho necessiti, CCA disposa de guies i hostes que ajudaran els clients en el procés de configuració de l’app CCA Fidelia