‘Mira’, la nova escultura del Parc Central

El Parc Central d’Andorra la Vella s’ha convertit en l’escenari d’una conversa silenciosa entre dues figures esculpides amb resina i marbre de Macael, procedent de les pedreres de la localitat d’Almeria, titulada ‘Mira’. Aquesta nova incorporació artística al cor de la capital arriba carregada d’un missatge de reflexió sobre els nostres hàbits de comunicació en l’era digital.

L’artista de l’obra ‘Mira’, Àngel Calvente ha donat vida a dos infants asseguts amb la mirada clavada a un telèfon mòbil. A través d’aquesta representació, Calvente ens convida a reflexionar sobre la manera com ens relacionem amb la tecnologia i com aquesta pot influir en les nostres interaccions.

‘Mira’ va guanyar el I Premi d’escultura d’Andorra la Vella i el Comú de la parròquia el va premiar amb 6.000 euros

La ubicació de ‘Mira’, al Parc Central, no és casualitat. L’artista destaca la importància d’incorporar la cultura a espais públics, i convertir-los en escenaris per poder contemplar i reflexionar. ‘Mira’ va guanyar el I Premi d’escultura d’Andorra la Vella i el Comú de la parròquia el va premiar amb 6.000 euros, a més d’invertir-ne 14.000 euros per produir-la i instal·lar-la al Parc Central.

En un món en constant evolució tecnològica, ‘Mira’ ens recorda la importància de mantenir viva la capacitat de comunicació entre nosaltres i la necessitat de reflexionar sobre els canvis que provoquen els avenços de la tecnologia.