Regala Solidaritat amb els nous productes d’UNICEF

Unicef Andorra posa a la venda una mini-col·lecció de productes solidaris i sostenibles per poder regalar i alhora ser solidaris.

Els productes, que estan fets amb materials sostenibles com cotó orgànic, cartró reciclat, bambú o fibra de blat de moro, van des de la tassa a la bossa passant pels bolígrafs i la llibreta. I els preus van des dels 2 euros dels bolígrafs als 10 euros  de la tassa.

El Comitè ha apostat pels materials sostenibles en aquesta nova col·lecció pel seu compromís amb el medi ambient. Cal tenir en compte que l’impacte de la crisi climàtica és una amenaça creixent per als infants a Andorra i a arreu del món. Els efectes del canvi climàtic ja s’estan fent notar i són un dels principals reptes al que s’hauran d’enfrontar els infants d’avui i els nens i nenes del futur. És responsabilitat de tota la societat passar de les paraules a les accions i comprometre’s per canviar la tendència negativa i aconseguir resultats per a que la supervivència i el bon desenvolupament de la infància sigui una realitat.

Des del nostre comitè també volen passar a l’acció i aquest és el nostre compromís amb els infants: Per a cada infant, un ambient sà, net i saludable.

Els nous productes es poden adquirir a partir d’avui mateix al web d’UNICEF Andorra (https://unicef.ad/botiga/), al mateix comitè (Prat de La Creu, 59-65, Esc. B 4a – consultar horaris degut a les mesures de prevenció per la COvid-19) i també a la botiga del Encants (Botigues del Fener- Carrer Na Maria Pla i oberta els dimarts de 16 a 20 hores).

Tots els beneficis es destinaran als projectes que el Comitè d’Andorra té actualment en marxa al Bhutan per garantir una educació inclusiva als infants amb discapacitat, a la República Centreafricana donant suport als infants alliberats dels grups armats i a Zàmbia, en un projecte nou on es vol prioritzar el millor desenvolupament de la primera infància a través del joc, entre altres.