Zona Assegurances, la teva corredoria de confiança

Si el que necessites és contractar l’assegurança que vetlli millor pel teu benestar, Zona Assegurances s’encarregarà de trobar l’alternativa que s’adapti als teus desitjos i necessitats, amb un tracte proper, familiar i professional.

Fotos: César De Pablos

En seleccionar una corredoria d’assegurances, una de les coses més importants a tenir en consideració és, saber que sempre estarà al teu costat. Sigui quina sigui la teva necessitat o situació, Zona Assegurances és una empresa familiar quina vocació és la de fer-te sentir com algú més de la seva família.

Hi trobaràs tota la seguretat que necessites en els diferents productes que ofereix, ja que compta amb la confiança de prestigioses empreses asseguradores d’Espanya i Andorra, amb les quals tindràs sempre la màxima garantia de satisfacció. Des de les tradicionals cobertures de cotxes, motos i llar, fins a plans d’estalvi i de pensions amb bon rendiment, Zona Assegurances posa sobre la taula tota mena d’opcions pensades en el teu benestar. I, com que la teva mascota és part fonamental de la teva família, també ofereix cobertures perquè mai li falti res.

La filosofia marcada per la transparència, la proximitat i el professionalisme que caracteritza l’agència, és una qualitat que els seus clients valoren positivament, ja que, a banda d’oferir un ampli ventall d’opcions en matèria d’assegurances, compta amb diferents canals telemàtics, com ara xats de WhatsApp, telèfons i adreces de correu electrònic, perquè et puguis comunicar en qualsevol moment amb l’equip d’assessors de Zona Assegurances. Amb molta dedicació, t’atendran de manera personalitzada per complir cadascuna de les teves expectatives, perquè amb Zona Assegurances no hi haurà lletra petita.

Zona Assegurances

C/ Callaueta, 19. AD500 Andorra la Vella

Telèfon: +376 800 201 · 356 777

Mail: zonaassegurances@andorra.ad

Zona Assegurances també atén a:

Av. de les Escoles, 18. AD700 Escaldes-Engordany

Telèfon: +376 801 200 · 610 200