Douglas va inaugurar una altra perfumeria a Andorra la Vella

El passat dia 6 de desembre es va inaugurar una altra botiga de Douglas, al Principat d’Andorra, concretament a l’Avinguda Meritxell, als baixos del futur Hotel Starc (anteriorment Punt Roma). Aquesta és la sisena botiga de la marca a Andorra, ja que anteriorment tenia dues més a Andorra la Vella, dues al pas de la Casa i una a Escaldes-Engordany.

Fotos: Paula Cristina

Arribada de clients a la Nova Botiga DouglasLa inauguració va estar precedida de molta expectació, ja que des de molt abans d’obrir les seves portes, es va formar una extensa filera de persones que esperaven expectants l’obertura de l’establiment. Però l’espera va estar més que justificada, ja que, les primeres cinquanta persones que van poder accedir a l’interior, van poder gaudir d’unes butlletes que contenien imports d’entre 10 i 50 euros, per a descomptar en qualsevol article comprat a la botiga. Uns avantatges que també van poder gaudir el mateix nombre de persones que van visitar l’establiment l’endemà de la seva inauguració.

Públic a la Nova Botiga DouglasPerfums, cosmètica i estil de vida, aquests són els conceptes que els clients poden trobar a Douglas. La firma ofereix, a la vegada, perfumeria i paradís de la bellesa; ja que, a banda de perfums, cosmètics i articles de cura i tractament personal, també ofereixen assessorament de bellesa, sortejos, regals, ofertes interessants, promocions exclusives i mostres gratuïtes.

Clients a la Nova Botiga Douglas AndorraDouglas és el teu aliat en tot allò que té relació amb la bellesa. És per això que, juntament amb els teus productes favorits de bellesa de les millors marques del mercat, també t’ofereixen tutorials de maquillatge i pentinat en vídeo, looks del mes, assessorament de bellesa i una targeta personal Douglas Beauty Card.

L’acte va comptar amb l’actuació d’un grup de dansa i d’un Dj, que van amenitzar una obertura molt entretinguda i acolorida, on tothom va gaudir d’una jornada molt entretinguda.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Espectacle a la Nova Botiga Douglas Andorra