The Scarlett Brotherhood porta el so del sud dels Estats Units a l’Auditori Nacional

L’acolorit quintet musical va protagonitzar el cinquè concert de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra, que enguany arriba a les tres dècades com a plataforma per a artistes nacionals i internacionals.

Fotos: César De Pablos

The Scarlett Brotherhood a l'Auditori Nacional

De forma molt planera, però emotiva, la Laura Estiarte, vocalista de l’agrupació The Scarlett Brotherhood, descrivia que tocar a l’Auditori Nacional d’Andorra “és lo más!”. I és que, salvant les distàncies, el recinte andorrà s’ha convertit en un equivalent local del Palau de la Música Catalana, per servir de trampolí al talent musical de proximitat.

The Scarlett Brotherhood

“Em feia molta il·lusió presentar-nos a l’Auditori Nacional, però també em feia molta por. Sempre he estat una noia a qui li fa una mica de por pujar a l’escenari”, confessava la Laura, també coneguda com a Lady Scarlett. D’aquesta experiència, la també guitarrista va remarcar la bona performance i l’experiència dels seus companys: Robert Pujol, al banjo, ukelele i guitarra; Àlex Bagaria, a l’harmònica; Elias Porter, al violí, i Òscar Llauradó, al contrabaix.

Elias Porter The Scarlett Brotherhood

La Temporada 2021 de l’Auditori Nacional es reprendrà el 24/09 amb Jordi Barceló

Qui ha sentit abans la música de The Scarlett Brotherhood, sap què esperar-ne, però algunes cares de sorpresa també es van deixar veure a l’Auditori Nacional, en trobar-se amb un estil peculiar però agradable al mateix temps. Amb un repertori conformat per clàssics del gòspel, el bluegrass instrumental i el folk, l’agrupació també va saber captivar els presents amb temes de composició pròpia, com ara “Dancing shoes, Last train”, “Down south the delta”, “King of the saloon” i “Ever free”, essent aquest últim produït durant el confinament de 2020.

The Scarlett Brotherhood
Nous projectes “al forn”

Amb l’estiu a tocar, The Scarlett Brotherhood continuarà treballant en la producció del seu primer àlbum, però sense deixar de banda els concerts. El restaurant L’Ovella Negra, a la Vall d’Incles, és un dels stages confirmats, així com l’Esquella Walking Music Festival, que se celebrarà l’agost vinent.