Andorra la Vella va regalar als veïns un mes sencer d’il·lusió nadalenca

Des del 26 de novembre al 26 de desembre, visitants i veïns de la capital van tornar a gaudir del Poblet de Nadal i de tot el color que aporten les festes nadalenques. El Comú d’Andorra la Vella va impulsar una sèrie d’activitat i novetats per a tot tipus de públic.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Després que un espectacular triple castell de focs donés per inaugurat el Poblet de Nadal d’Andorra la Vella, prèvia actuació itinerant amb la Compagnie Remue Ménage, les activitats amb motiu de les festes no van parar fins al 26 de desembre.

Una de les novetats va ser l’estrena del Neret After Shopping, un espai gastronòmic amb música en directe, amb l’actuació de diferents agrupacions i músics locals, com ara Vibrand en Clau de Soul, Think Twice, Kic Barroc & Bru Ferri, John Holt, Richy Vuelcom, Ame, entre altres. Aleshores, aquests artistes van saber els milers de visitants que van poder recórrer el recinte i gaudir dels productes artesans d’una quarantena de paradetes.

Durant tot aquest període, el Comú d’Andorra la Vella va tornar a apostar per una oferta adreçada als infants, amb la posada en marxa de l’Oficina de Correus Màgica, la pista de patinatge i un carrusel venecià. Tanmateix, els nens van participar en ‘El talleret dels menairons’ i van fer cagar el tió de Nadal.