Descobrir Àsia amb Becier Viatges

Amb un “afterwork” temàtic, Becier Viatges va convidar clients i amics a endinsar-se en l’apassionant món oriental. A través de les seves propostes, tothom va poder descobrir aquest continent amb una mirada diferent.

Montse i Julia de Becier Viatges
Foto: Dona Secret

L’acte es va celebrar als locals de Becier Viatges del Prat de la Creu, a Andorra la Vella, amb una presentació acurada dels diferents destins proposats. Va ser una proposta original que combinava la descoberta d’Orient amb una selecció de tastos dels millors menjars d’aquells països, amb un càtering temàtic preparat per a l’ocasió.

Sushi a l'afterwork de Becier Viatges
Foto: Dona Secret

Des de Becier Viatges tenen una àmplia selecció de destins al continent asiàtic que s’adapten a tots els pressupostos i els estils de viatges que desitgen els clients. Els especialistes de l’agència els assessoraran sobre el destí més idoni per a cada perfil i adequat a les necessitats de cadascú, amb la millor relació qualitat-preu.

Persones a l'afterwork
Foto: Dona Secret

Viatjar al Japó, a la Xina, a Indonèsia, a Tailàndia, Corea, Maldives, Malàisia, Birmània, Laos, Cambodja o Vietnam, entre d’altres destins, amb el consell dels professionals de Becier Viatges, seran unes vacances inoblidables i amb la garantia de comptar en cada moment amb la presència dels agents comercials per a qualsevol eventualitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest afterwork al nostre Facebook.
Revista d'Àsia de Becier Viatges
Foto: Dona Secret