Àliga Restaurant et convida a la seva gran obertura

Ubicat a peu de la pista d’esquí que porta el mateix nom, Àliga Restaurant prepara la seva gran obertura, el pròxim dia 2 de febrer, on podràs gaudir d’un concepte gastronòmic de primer nivell, de la mà del xef Pablo Rumbolo, que proposa una carta combinada, amb plats clàssics i cuina d’autor.

Àrea de chill out Àliga Restaurant
Foto: Nelly Dedea

Àliga Restaurant proposa una fusió d’experiències sensorials i culinàries, especialment dissenyades per a captivar els teus sentits, amb una selecció de plats amb identitat pròpia. Tal com el defineix el xef Rumbolo, la “cuina amb passió” és el toc distintiu del restaurant.

Plat Àliga Restaurant
Foto: Nelly Dedea

Una de les sorpreses que Àliga Restaurant té preparades per amenitzar la tarda, és la presentació musical del Pep Poblet, saxofonista molt reconegut que va acompanyar les gires de David Bisbal, del 2002 al 2008, i per tocar en un acte de la Champions League, al Camp Nou.

Taula de la sala del restaurant
Foto: Nelly Dedea

A partir de les 12 hores, del pròxim dissabte dia 2 de febrer, tindrà lloc la gran obertura d’Àliga Restaurant. Tú també pots ser partícip d’aquesta trobada, plena de sabor i categoria, oberta per a tothom.

Aperitius Àrea Chill out Àliga Restaurant
Foto: Nelly Dedea

Tot i que l’Àliga es prepara per a la seva inauguració formal, el restaurant resta obert per a tothom, de dimecres a diumenge, al carrer Tomàs, s/n, d’El Tarter, i la seva cuina treballa, de les 12.30 a les 16.00 hores, mentre que l’àrea de chill-out roman oberta, de les 12.00 a les 19.00 hores, amb servei de tapes al mateix horari de la cuina principal.

Plat preparat Àliga Restaurant
Foto: Nelly Dedea