Tot a punt per a la 10a Cursa Popular AnyósPark-Banc Sabadell d’Andorra

El rellotge ja ha iniciat el compte enrere per donar el tret de sortida de la 10a Cursa Popular AnyósPark-Banc Sabadell d’Andorra, on s’esperen més de 700 participants.

Programada per al diumenge, dia 29 de setembre, aquesta edició de la Cursa Popular promet acollir una participació massiva, on es prevé superar l’assistència de l’any passat, amb un circuit de 4 quilòmetres i un altre, de 10 quilòmetres, per als atletes més exigents. El preu de la inscripció, abans del 15 d’agost, és de 10 euros; a partir del 16 d’agost, tindrà un preu de 12 €.

Enguany, tal com ho va fer en edicions anteriors, l’Anyós Park The Mountain & Wellness Resort Hotel ha preparat una completa oferta d’allotjament per a tots els amants del running, que inclou l’estada a un recinte amb totes les comoditats, massatge de cames, tovallola esportiva i un bidó d’AnyósPark. A més del descompte sobre la venda al públic, la reserva d’allotjament inclou la inscripció a la Cursa Popular.

Si vols demostrar el teu potencial i participar-hi, només has de formalitzar la teva inscripció al lloc web www.cursapopular.com, on hi trobaràs tots els detalls tècnics perquè gaudeixis d’una jornada esportiva plena d’emocions.

Roda de premsa Cursa Popular AnyósPark - Banc Sabadell d'Andorra
Foto: Cursa Popular AnyósPark – Banc Sabadell d’Andorra

Dona Secret i el perfum Eau d’Andorra participen com a col·laboradors de la 10a Cursa Popular AnyósPark-Banc Sabadell d’Andorra, que també compta amb la presència d’altres partners com ara Banc Sabadell d’Andorra, Centre Comercial Andorrà, Fruites Molina, Super U, Fórmula 5, 226ERS, Lleixiu L’Andorrana, Podoactiva, Gavsa, Urban Gym, Comú de la Massana, Vallnord Pal-Arinsal, Jeff de Bruges Andorra, Voluntaris d’Andorra, Perfumeria Júlia, Idpa Alimentació, Lolë, Cop de Cap, Andorcarn, Flaixbac Andorra, Carita Paris, Urban Beauty, Assidu, Càritas Andorrana, Andorra Telecom, Grup Pollyanna, Protecció Civil i Gestió d’Emergències, Proemotion, Runedia, Ushuaia The Mountain Hotel, 9MK, CISA, Fontvella, Impulsa, Frit Ravich, Velarte i, per descomptat, Anyós Park The Mountain & Wellness Resort.

Cartell Cursa Popular AnyósPark - Banc Sabadell d'Andorra
Foto: Cursa Popular AnyósPark – Banc Sabadell d’Andorra