Frozen II, Le Mans 66 i Adiós, les novetats de Cinemes Illa Carlemany

Cinemes Illa Carlemany es vesteix d’hivern amb l’estrena de Frozen II, la més recent animació presentada per Walt Disney Animation Studios, amb la reina Elsa com a protagonista d’una història d’aventura i redescobriment.

frozen iiElsa, acompanyada per la seva germana Anna, Kristoff, Sven i el seu inseparable Olaf, emprendran un nou viatge fins a les profunditats del bosc, més allà de la seva terra natal d’Arendelle, amb el propòsit de descobrir la veritat sobre un antic misteri del seu regne.

La missió començarà quan l’Elsa, en sentir veus enigmàtiques procedents del Bosc Encantat, busqui endinsar-se en la vasta arboreda de la qual ningú ha pogut entrar o sortir des d’ara fa molt temps. Podrà la reina protegir el seu regne del perill?

Escena de Frozen IIAdiós, d’altra banda, es perfila com a una opció de suspens i acció, quan el Juan, pres en tercer grau i pare de família, aconsegueix un permís especial per a assistir a la comunió de la seva filla a Sevilla. Malgrat tot, la mort accidentat de la nena destapa tot un entramat de corrupció policial i narcotràfic que Juan, personificat per Mario Casas, voldrà fer justícia per les seves mans. La inspectora Eli, per la seva part, investigarà profundament el cas per a evitar que Juan cometi un crim del qual es podria penedir.

Adiós de Mario CasasD’altra banda, els apassionats de la velocitat i els súper cotxes tindran l’oportunitat de gaudir d’una pel·lícula ambientada en el Campionat del Món de Le Mans de 1966, quan Henry Ford II i Lee Lacocca van encarregar a un equip d’enginyers, liderat pel visionari Carroll Shelby i el conductor britànic Ken Milers, construir un vehicle capaç d’acabar amb el domini de Ferrari. Protagonitzada per Matt Damon i Christian Bale, Le Mans ‘66 és un film que no ens podem perdre.Le Mans 66

Si bé aquestes produccions ens resulten les més destacades de la setmana, Cinemes Illa Carlemany t’ofereix altres opcions molt atractives, com Intemperie o Si Yo Fuera Rico, que prometen captivar als espectadors.

Consulta tota la cartellera i horaris fent clic aquí

Cartellera Cinemes Illa Carlemany

Cartellera Cinemes Illa Carlemany