John Wick 3 i Rocketman arriben a les sales de Cinemes Illa

Per a demà divendres, dia 31 de maig, Cinemes Illa Carlemany ens prepara un parell d’opcions molt interesants, amb l’arribada de John Wick: Chapter 3 – Parabellum i Rocketman, que segurament tindran una bona acceptació per part del públic andorrà.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum, la tercera pel·lícula sobre l’assassí d’elit que protagonitza Keanu Reeves, continua la història de John Wick, que va matar un membre del gremi internacional d’assassins i ha d’evitar que li facin pagar les conseqüències de les seves accions.

Escena de la pel·lícula John Wick i el seu gos, amb Keanu ReevesEl director Chad Stahelski va reunir, una altra vegada, un elenc de primer nivell, amb artistes de la mida d’Anjelica Huston, Halle Berry, Ian McShane i el mateix Keanu Reeves. Cal destacar que John Wick: Chapter 3 – Parabellum, es va estrenar el 17 de maig passat, amb una recaptació de 57,2 milions de dòlars –51,4 milions d’euros– durant el seu primer cap de setmana, als Estats Units.

D’altra banda, tenim una opció de caràcter biogràfic, que narra la vida del músic Elton John. Rocketman es presenta com a un drama musical dirigit per Dexter Fletcher, amb la participació de Taron Egerton com a protagonista. Des de la seva infància, Elton John ha viscut molt a prop de la música i va estudiar a l’Acadèmia Real de Música del Regne Unit, on va construir part de la seva essència artística. Malgrat tot, el jove Elton canviaria d’aires per a deixar la música clàssica per la seva veritable passió: el rock.

Escena de RocketmanSegurament, alguna d’aquestes noves incorporacions a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany t’entusiasmen, però si no fos el cas, encara tens l’oportunitat de gaudir altres èxits cinematogràfics que et vam presentar anteriorment, com ara Hellboy, Pikachu Detective, Aladdin, Uglydolls, Mia i el León Blanco, Timadoras Compulsivas, Casi Imposible, Yao o El Hijo, essent aquesta última una de les pel·lícules més recents estrenades a les sales andorranes.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 31 de maig al dijous 6 de juny.

democrates andorra