Nova temporada de música a l’Auditori Nacional d’Andorra

El grup Love of Lesbian ha marcat l’inici de la nova temporada de l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino. El grup català ha actuat amb motiu de la clausura dels actes del 25è aniversari de les relacions entre Espanya i Andorra.

Niña Pastori Nova Temporada de Concerts a AndorraEl cicle de concerts també vol esdevenir un aparador per als autors del país, per això entraran dins de la Temporada Els Pali, que oferiran un concert únic amb les cançons del primer disc d’estudi, anomenat “Mi piano privado”, acompanyats d’altres músics amics. L’altre artista andorrà és Quim Salvat, que prepara per a l’escenari de l’auditori un concert únic on farà un repàs biogràfic de la seva carrera amb temes seus i cançons que l’han acompanyat.

Fito Páez Nova Temporada de Concerts a AndorraEl ministeri de Cultura s’ha marcat l’objectiu d’obrir-se a tots els públics i per això ha programat el concert de Dàmaris Gelabert, cantant, pedagoga i musicoterapeuta que en els darrers anys ha esdevingut un referent en la música infantil. De cara als més joves, hi haurà l’actuació de Carlos Sadness, un dels artistes amb més èxit en el panorama de la música indie i que presentarà “Diferentes tipus de luz”, que va arribar al número 2 de la llista de vendes espanyola.

Els Amics de les Arts Nova Temporada de Concerts a AndorraEl cartell es presenta amb deu concerts, un més que l’edició anterior. Es vol oferir “una temporada eclèctica i plural”, segons va manifestar la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i adaptada a tots els gustos. Es vol tornar a assolir les xifres de l’any passat, amb un “75% de mitjana d’ocupació a l’auditori”. Els Pali actuaran el 19 de gener, Fito Páez, el 2 de febrer, Niña Pastori, el 7 de març, James Rhodes, el 3 d’abril, Carlos Sadness, el 25 d’abril, Dàmaris Gelabert, el 5 de maig, Quim Salvat, el 8 de maig, Christina Rosenvinge, el 29 de maig, i clourà amb Els Amics de les Arts, el 20 de juny.

Dàmaris i la seva banda Nova Temporada de Concerts a AndorraEl preu de l’entrada general per a cada concert oscil·la entre cinc i vint euros, segons el concert. També hi ha descomptes per a persones amb el carnet jove i la possibilitat de compra de l’abonament de temporada, que suposa un 25% de descompte sobre el preu de cada actuació, i de l’abonament Tria que té un 15% de descompte per l’entrada a 5 concerts. Les persones que comprin l’abonament de temporada gaudiran d’un període preferencial de compra per assegurar-se l’entrada als concerts preferits i amb les millors butaques abans de la venda general. Els tiquets es posaran a la venda en línia a la web del ministeri de Cultura i al punt d’informació de l’Illa Carlemany.

Christina Rosenvinge Nova Temporada de Concerts a Andorra