Love of Lesbian es fica el públic andorrà a la butxaca

No era cap secret, amb les entrades exhaurides i el públic expectant per veure l’actuació del grup català Love of Lesbian, l’èxit de la vetllada estava servit. La formació, que va començar a tocar l’any 1997, està formada per Santi Balmes, Jordi Roig, Joan Ramon Planell, Oriol Bonet i amb les incorporacions de Julián Saldarriaga i Dani Ferrer per als directes.

Love of lesbian andorra
Foto: Nelly Dedea

Més de vint anys triomfant per Espanya i Llatinoamèrica han fet que aquesta formació sigui una de les més respectades i reconegudes al panorama musical del país veí. Els seus directes infal·libles l’han convertit en un dels grups més cotitzats i això el van poder comprovar els afortunats que van poder presenciar el concert, que per primera vegada oferien al públic andorrà.

baterista love of lesbian
Foto: Nelly Dedea

Love of Lesbian va oferir un repàs de la seva dilatada trajectòria musical i no va faltar el ‘buque insígnia’ de la banda ‘Donde solíamos gritar’, però van ser els darrers treballs, ‘La noche eterna i El poeta Halley’, els que van portar el pes de la seva actuació.

love of lesbian en concert
Foto: Nelly Dedea

En definitiva, un concert molt esperat, que no només va servir per commemorar els 25 anys d’establiment de relacions diplomàtiques entre Andorra i Espanya, també va servir per ficar-se a tot el públic andorrà a la butxaca, amb una actuació magistral.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest concert al nostre Facebook.
Presentació prèvia de Love of Lesbian
Foto: Nelly Dedea